nuffnangku

Saturday, January 15, 2011

siapa yang sudah semakin tua itu?

ini muka tidak sabar mahu terkam kek ke?


A birthday:—and now a day that rose



With much of hope, with meaning rife—


A thoughtful day from dawn to close:


The middle day of human life.


- Jean Ingelow

salam pembaca yang sudi melawat blog cik lara,
terima kasih datang singah sini.saya hanyalah seorang blogger picisan yang sangat menghargai kehadiran anda semua.kalau saya kaya,sudah lama saya menghadiahkan anda seorang per seorang sekarung emas(cett,berangan lebih je makcik nih)well,berangan tak salahkan :)

ok.tajuk dan gambar yang di post macam mahu menceritakan tentang sesuatu kan?itu akan saya ceritakan paling lewat dalam minggu ini ye sebab gambar yang hendak dipilih sangatlah banyak plus kamera ini mega pixelnya over besar.amatlah penat kalau mahu mengupload terus,maka harus di upload menggunakan flickr dulu.rumit dan leceh.tapi demi hiburan anda,akan saya upload juga,tapi kena sabar sikit ye :)

saya tengok bilangan follower saya sudah semakin bertambah-Alhamdulilah.nanti saya singah page anda ye.sila tingalkan link di shoutbox itu untuk memudahkan saya menjejaki anda :).

Follower,
kehadiran anda amat saya hargai.
terima kasih.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...