nuffnangku

Sunday, January 2, 2011

. riang gembira di sunway pyramid . entry paling banyak gambar rasanya,haha .

Jumaat.31 Disember 2010.
ye,tahu.hari terakhir di tahun 2010.dan bagaimana saya menghabiskan hari-hari terakhir di tahun 2010?dengan bergembira bersama teman sejiwa saya.melalui masa-masa yang masih ada dengan melakukan aktiviti-aktiviti yang gadis-gadis muda suka lakukan.apa itu?mari lihat checklist :

kamera.
makan.
gosip.
masuk kedai baju,try baju-baju yang cantik.
shopping tingkap.
sesi membankrapkan diri.

hahaha.kali ini memilih Sunway Pyramid pula sebab sudah bosan dengan area kuala lumpur.hehe.disertai oleh :

DSC_0496-1
(semua yang ada dalam gambar) : ni sesi apa ini?beratur depan lift ker?ini acara memanaskan badan dulu before menembak dengan lebih banyak.hehe.

sampai je terus serbu tempat makan.hari itu rasa macam nak makan A&W,so singahlah di sini.
DSC_0519-1 DSC_0527-1 DSC_0524-1
ni muka tengah tak sabar nak makan.nyum nyum nyum.

DSC_0534-1  DSC_0535-1
my all time fav. soo nyummy!

selepas itu memulakan sesi window shopping yang akhirnya bertukar menjadi sesi membankrapkan diri sendiri
DSC_0500-1
cantikkan . owh,ini bukan kaki saya.kaki saya tidak sekecil ini.nggeee.
selepas itu,kami pun posing-posing.anda sudi mahu lihat gambar kami?kalau sudi,silakan.

DSC_0557-1
ala-ala model kampung pisang.hahaha.

DSC_0558-1a
kami lagi.

DSC_0511-1
ini masing-masing tidak sama mood.sebab itu terhasil la muka masing-masing yang berlainan feeling.hahaha.

DSC_0550-1

selepas itu menjadi model tidak berbayar di sini,hahaha :
DSC_0554-1
DSC_0555-1

kemudian,bertemu dengan bear ini,masing-masing jadi excited.hahaha.tak percaya?sila lihat :
DSC_0592-1
ok,cik diela hanya senyum macam tak suka duduk sebelah bear.
DSC_0590-1
ini lah saya maksudkan.nampak tak betapa eksitednya encik ini.hahaha.
kemudian,jupa pula patung orang snow.hehe.
DSC_0581-1
DSC_0577-1

selepas itu,singah di kedai menjual headband.amboi,banyak yang cantik-cantik.dan akhirnya kami semua :
DSC_0669-1
taa daa..menjadi teleng setiapkali gambar di snap.
motif?
TAYANG HEADBAND BARU!hahaha
bau kedai lagi tu.beli terus pakai sebab terlalu gembira dengan kecomelan headband tersebut.

ok,itu sahaja.hehe.saya tipu.ada lagi gambar di bawah ini untuk tatapan anda.sila-sila:
DSC_0672-1
riben merah.suke3.
DSC_0677-1ab
DSC_0601-1-2
DSC_0492-1

ok,sekarang gambar bersaiz besar pula :
DSC_0662-1
candid.
DSC_0660-1
DSC_0659-1
DSC_0657-1
gosip di secret recipe.

DSC_0618-1
terbeli ini :
DSC_0611-1
jarang ada yang tingi-tingi seperti ini.tak pela,saja nak cuba menjadi lagi tinggi dari biasa.huhhuh.
DSC_0541-1
ini kesayangan saya.ngegege.

sangat fun.dan saya rasa happy.
walaupun saya hampir bankrap memborong macam-macam di sana.
hahaha.
paling best,berkongsi fitting room with my girl.tabiat biasa dari dulu lagi.
tahun 2010,kita masih bersama.
hopefully,akan bersama sampai bila-bila.

love,
Lara

4 comments:

  1. korg semua comel sgt la =)
    ska tgk...
    =)

    ReplyDelete
  2. adawiyah : xda la dear..biase2 jek..hehehe

    ReplyDelete
  3. mcm kenal je orang dalam gambar ni.. apa nama nadisha2 gitu.. blog sapa nih

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...