nuffnangku

Sunday, December 12, 2010

wedding Padil . saya bersama Airiena .

DSC_0995-1
 Inila pengantinnya.Padil and his wife.padil ni adalah Ex-Etiqa BDZ.

DSC_1002-1
The Pelamin.

DSC_0993-1-2
Airiena N me,masa baru sampai.

DSC_1016-1-2
kami di meja makan.masa ni dah habis makan.

sebenarnya kami bertolak pukul 12.30pm tapi kami sesat-sesat di area Selayang.huh.Garmin aku yang salah ke aku yang salah sebab taip alamat tak betul?erkk.entah.hahaha.time tu memang dah lapar giler sebab 2 jam kot pusing sana-sini di atas jalan raya tu.hahaha.

sampai-sampai je kami terus beratur untuk ambil makanan dan dalam hati siap berdoa lagi 'mudah-mudahan makanan sedap' dan....

jeng jeng jeng

syukur alhamdulillah.
makanan sedap.memang kenyanglah kami bertiga.eh?bertiga ke?hehe.yela,kami with arif-the amatur photografer.hahaha.masa makan,tetamu dihidangkan dengan lagu-lagu Maher Zain-memang syahdu.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...