nuffnangku

Sunday, December 26, 2010

. wedding Kak Zie . 18 Disember 2010 .

sabtu lepas . pergi ke wedding Kak Zie . tapi yang tak best,saya sampai terlalu lambat.majlis dari pukul 11.30 sampai pukul 4.30 kalau tak silap.tapi saya?sampai dalam pukul 6 petang.uwaaa.sedihla sebab tak dapat tengok kakak yang baik hati ini bersanding or makan beradap.saya sampai je,semua telah selesai.tapi nak buat macamana kan,ada aral melintang,tapi telah tertulis yang saya tetap akan hadir,maka walaupun lewat,akhirnya saya sampai juga-Alhamdulillah.kalau tak dapat hadir wedding kak Zie,memang ralat sebab wedding Kak Zie termasuk dalam 'senarai wedding yang PERLU dihadiri ' dalam list saya.


kenapa wedding kak Zie termasuk dalam list 'wedding yang mesti dihadiri' saya?
1)saya suka pergi wedding orang-ok,hanya tahun ini ,itupun selepas may 2010,hobi baru ini muncul secara tiba-tiba :)
2)kakak ini sangat baik pada saya.saya suka dia.
3)kakak ini sporting dan suka menasihati saya.rasa macam saya ada seorang kakak  :)
4)kakak ini selalu juga mendengar masalah saya.erkk?hehe.
5)kakak ini selalu memberikan saya kata-kata semangat yang kemudiannya membuatkan saya jadi tabah dan kuat hati dalam hal tertentu.
6)saya tak kenal kak ziebertahun-tahun pun,tapi saya tetap rasa rapat dengannya :)


mempersembahkan :
kak zie!!~

saya dan kak zie.


sebenarnya,saya pergi je sapa-sapa punya wedding pun kalau dijemput dan kalau saya tiada apa-apa halangan,pasti saya datang.

ucapan buat kak zie :
tahniah kakak.
semoga berbahagia hingga di alam yang abadi.
bukan setakat hingga ke anak cucu je.
senyum-senyum selalu.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...