nuffnangku

Friday, December 24, 2010

wedding impian diaa fariza . teka silangkata .

majlis perkahwinan impian diaa fariza : yang kelima tu.

diaa fariza:ini lebih kurang macam wedding impian kamu kan?
kalau buat begini,alamat tetamu pulang berlapar perut sebab gagal menyelesaikan teka silangkata kamu ni.
mungkin idea ini lebih praktikal kalau diaplikasikan pada bachelorrette party-wink!~

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...