nuffnangku

Sunday, December 26, 2010

. Wedding Hajar Nabihah . Dia cantik berbusana ungu .

 Tahniah Hajar.ralat sangat tak dapat menghadirkan diri ke wedding hajar.tapi Hajar cantik dalam persalinan ungu seperti ini.mekap pun cantik.naik seri muka Hajar.hmmm,orang cantik,pakai apapun tetap cantik.Sebenarnya Hajar ni adalah bestfriend aku dan Diaa Fariza sejak berumur 14 tahun lagi kalau tak silap.tapi kemudian,kami lost-contact dalam jangkamasa yang terlalu lama.bila bertemu kembali(itupun melalui sms) banyak benda dan perkara yangtelah berubah di antara kami.tapi untuk diriku sendiri,semua kenangan tetap tersimpan kemas di dalam ingatan-Insyaallah.

aku takkan dapat lupa bagaimana kami berdua suka lepak rumah Hajar untuk skodeng orang.hahaaha.tapi itu cerita lama.cerita zaman kanak-kanak kami.Hajar juga yang banyak tolong kami bagi tiru kerja rumah dia kalau aku atau Diaa Fariza tak siap kerja sekolah.sebab hajar ni budak skema,budak yang mengikut peraturan.atau tolong cover kami kalau kami ponteng kelas tambahan.dia memang rajin dan baik.

dulu,ke mana-mana kami bertiga.sangat rapat.dan kami pernah main ramal-ramal.siapa yang akan kahwin dulu antara kami.ramalan kami adalah:
1)hajar akan kawen dulu
2)yah yang kedua
3)aku yang last sekali.

ramalan ini dibuat pada masa umur kami dalam lingkungan 15-17 tahun.ramalan berdasarkan keadaan diri kami pada ketika itu.hehehe.ok,yang boleh aku katakan,ramalan itu seakan tepat.memang hajar yang pertama kahwin...dan seterusnya : seperti di list tersebut.jeng jeng jeng.

pengantin cantik-muka macam anak arab :)
ayunye hajar


jelita

romantiknya.cantik baju hajar






ucapan untuk hajar:
tahniah.semoga berbahagia selalu.
jadi isteri,ibu dan nenek yang baik k
heheheheeh

1 comment:

  1. aduh, kejelesan melande... bilela turn ain & fik plak nak naek pelamin ni... (sabar menunggu)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...