nuffnangku

Sunday, December 12, 2010

Times Square . posing-posing gedixx with Airiena . Kuarif as amatur photog .

Sabtu.cadang mahu pergi Sungai Wang.tapi.jalan ditutup.langsung frust.sebab tak larat tengok jem.terus menuju ke Times Square.memang cadangnya nak jalan-jalan saje dan tiada niat mahu membeli.tapi kan,biasalah aku.kalau dah bersama cik Airiena ni,jangan haraplah aku dapat kontrol tabiat shoppingku.last-last terbeli juga. :(

lepas balik,saya berada dalam mood 'pengsan'.tidur tak hengat dunia.adoyai.memang tak larat hendak berjalan jauh-jauh.tapi saya sangat happy.sebab saya bersama salah seorang sahabat yang saya sayang.

di bawah ini disertakan photo-photo kami sebagai kenangan di hari mendatang :) semua gambar di ambil mengunakan kamera saya :)


DSC_0008-1
Ini siapa?ini adalah tuan punya blog (>.<)V .wewiit.

DSC_0003-1
Ini pula?ini adalah Cik Airiena.

DSC_1046-1
sedang memilih bear . 3 bear Rm20!! :)

DSC_1041-1
ini adegan manja or romantik versi adik-akak ! hahaha.

DSC_1034-1
bajet macam model la kan?hahaaha.nasib baik our amatur photog sangat sporting.snap here n there for us!walalala.

DSC_0025-1
pose gedik dari kami..ok tak?hahaha.cakap ok juga!ugut nih.

DSC_0026-1
ini juga.comel tak?

DSC_0019-1
ini adalah pilihan kami.ngegeee.

DSC_0004-1
di pokok X-mas times square.

DSC_0018-1
lastly.Kami.memang bertiga sajer..ini aktiviti yang paling-disukai-dari dulu sampai sekarang.ngeegege..

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...