nuffnangku

Sunday, December 5, 2010

. hari sabtu . lepak di The Curve sambil amik gambar anak patung comel giler .

sabtu.hari yang sungguh busy.tapi tak tahulah busy untuk apa sebenarnya.mungkin busy berjalan-jalan?hahaha.macam-macamlah saya ni.kali ini,saya mengusung kamera untuk ke The Curve.sebenarnya saya memang suka amik gambar.kadang-kadang hajat di hati memang ingin tepekkan banyak-banyak gambar untuk menjamu mata anda yang sudi melawat blog picisan saya ni,tapikan internet yang lombab + pixel gambar yang over-besar membuatkan saya memang bengang+malas nak upload.kadang-kadang guna Flickr untuk resize,tapi bila dah upload,saya pula sudah hilang minat untuk review tentang gambar tersebut dan sudah tentulah anda akan bosan bila cerita yang saya hidangkan itu telah basi.tehee.

ok.terlebih merepek.mari tengok gambar yang sempat saya snap.i love this gambar sebab ia mengingatkan saya tentang zaman kanak-kanak saya yang mana saya sebagai tipikal budak perempuan amat mencintai anak-anak patung.

DSC_0353-1
comel.rasa macam nak duduk lama-lama kat situ dan hadap anak patung besar lagi comel ni

DSC_0351-1
cute!! eh.ini bleh jadi props untuk wedding juga taw.buat aje tema barbie doll.auwww.confirm comel kan.kan.

DSC_0348-1

DSC_0347-1

DSC_0346-1

thecurve1
last sekali..tadaaa....aku pun mahu tumpang glamer juger.takkan doll2ni aje kan :)

hari sabtu dihabiskan dengan aktiviti-aktiviti yang memenatkan.iaitu jalan-jalan.cari makan dan cari pasal :).

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...