nuffnangku

Monday, December 6, 2010

. meet Uncle Sam . pada birthdaynya .

tweet.tweet.birthday adalah yang paling disukai oleh saya.tak kisahlah birthday sendiri ke bithday orang lain ke,yang penting sambut.teehee.ok,reason utama-makan dan makanan.hahaha.mestilah best kan.

firstly,meet uncle Sam.

DSC_0846-1
uncle sam yang belakang itu.yang depannya adalah tok ketua penghulu.haha.

DSC_0906-1
ini gambar candid uncle sam

DSC_0866-1
muka saya muka konfius-nak makan lagi atau pura-pura kenyang da?

DSC_0920-1
birthday boy mingle around with cute n sexy lady.ngee.

DSC_0873-1
semua yang hadir.ada 13 orang semuanya.

DSC_0844-1
ini ketua Along yang macam baik.tapi kepintaran-kaki belasah.nggeee.ajie,uwais,wan dan ayaka.

DSC_0837-1
soo juicy...2 thumps up!!~

selepas makan-makan:

DSC_0949-1
semua sekali bergambar ramai-ramai kecuali en.tok penghulu yang balik awal.

DSC_0948-1
paling tidak boleh bla..tengok aksi masing-masing.adoiyai.

DSC_0947-1
tepi jalan pun jadilah korang ni.sporting2.


terima kasih untuk yang sudi menghadirkan diri.
semuanya sangat sporting dan memang best.
simple tapi meriah dan yang penting,kita doakan semoga birthday boy panjang umur dan murah rezeki.
dan semoga semua impiannya menjadi kenyataan.
InsyaAllah dan Amin.

happy bithday uncle Sam.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...