nuffnangku

Sunday, November 7, 2010

wedding D-Dot . 06112010 .

 Mula-mula dah janji dengan cik mawar -luv being me untuk pergi sama-sama wedding D-dot tapi disebabkan saya ni menumpang cik Fai,saya tak dapat setting masa dengan mawai.kesian mawai.mesti sorang-sorang kan.ingatkan dapat jumpa mawai,dapatlah i tukar-tukar cerita dengan dia since kami in the 'same interest'.haha.same interest la sangatkan.D-dot adalah ex-classmate masa saya form 6 dulu.

 wedding dia simple.bertemakan warna purple.kami tiba agak lewat,masa tu pengantin sedang makan beradap,so sempatlah kami mengangu dia dengan muka tak malu minta amik gambar sama-sama.kenangan kan.lepas ni entah bilalah dapat jumpa lagi. (T__T)

untuk d-dot,
selamat pengantin baru
semoga bahagia hingga ke hujung nyawa
kena jadi isteri yang solehah dan dah tak boleh nakal2 dah

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...