nuffnangku

Sunday, November 14, 2010

I-city . 5 September 2010 .

Maafkan saya kerana menjadi sumber peng-update yang lembab mengalahkan siput.(-_-')

I-city ini kami pergi pada bulan september 2010,semasa bulan ramadhan.tapi sekarang baru nak update?
hehe.maafkan saya kerana saya sangat bz dan ditambah dengan internet connection yang memang lembab dan proses upload gambar ke Flickr turut memakan masa dek kerana size gambar saya besarlah amat,harus tak boleh update terus ke blog.sudahnya,untuk 1 gambar nak upload pun,memakan masa dekat setengah jam.bayangkan kalau 10 gambar?

saya update di sini sebagai kenangan saya dan mereka yang terlibat.I-city bagi saya ok lah,not bad but not too best sebab ia hanya di penuhi dengan kilauan cahaya lampu sahaja seperti kita berada di kota/bandar lampu-maka itulah sebabnya ia dipanggil I-city kan.kalau kanak-kanak dan anak-anak kecil mungkin mereka akan excited.tapi untuk orang umur macam kami,sebenarnya seronok juga berposing-posing di sini sambil gelak-gelak sebab masing-masing memanglah sporting dalam berposing.happening.

DSC_0811-1
limpahan cahaya.

DSC_0827-1
macam gambar filem cerita hantu.kan?hehe

DSC_0880-1
ini cute.

DSC_0911-1
suasana malam di I-city

DSC_0967-1
macam heroin cerita korea dengan salji.hehe.

DSC_0956-1
ini namanya memang tak ada kerjaan.haha.sempat lagi beratur ikut ketinggian masing-masing.

DSC_1012-1
I-city dari jauh.maknanya kami dah nak pulang.tata I-city kerana menjadi saksi kerenah kami yang kebudak-budakkan ini.

2 comments:

  1. wah.
    cantiknye i-city ni pade malam hari.
    nati aku pon nak buat fotoshut kat sini.
    weee...

    ReplyDelete
  2. hehe..buatla...tp bl org ramai sgt,boring gak..
    tp leh test power...nnti g wat photoshoot..n updt kat blog..
    nk tgok hasilnye..ngeee

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...