nuffnangku

Saturday, November 27, 2010

Farewell Ida Comel

ramai cakap budak ni secantik Agnes Monica.hmm,tak dinafikan dia memang cantik.dan gambar-gambar ini diambil semasa 3 November yang lepas.buat di McD aje sebab kitorang buat masa lunch.almaklumlah,mereka-mereka yang lain,after opis hour memang bz memanjang :)


ini cik Ida (ida yang lagi satu) dan cik Lia

satu-satunya Kumbang di sini
Kak Ida n Kak Mai


makan-makan
Ida. Kak Ida. Kak Mai...farewell untuk Ida yang lawa ni lah :)

Dear Ida: semoga maju jaya dalam life.InsyaAllah n Amin.

----------------------------------------------------------------------

Tajuk : Danau Kota
masa bulan puasa.hish hish.sampai macam ni sekali mereka dok melepak kat kedai orang. (>.<)



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...