nuffnangku

Saturday, November 27, 2010

dia pergi

Mula-mula dia duduk belakang aku mengantikan Kak Kasmah yang maternity leave selama 3 bulan :) ,aku tengok budak ni macam sombong n macam budak yang tak banyak cakap.aku pun agak lama tak tegur dia.biasalah aku.kalau tak kenal,memang payah nak tegur orang.bukan sebab sombong ke apa,tapi sebab aku bukan reti nak peramah-peramah macam mak minah.apatahlagi nak suh tanya lebih-lebih ,jangan haraplah.haruss aku mati kutu nak memanjangkan perbualan (>.<).
kebiasaannya orang akan kata aku ni sombong dan berlagak.hmmm,biarlah mereka.dah memang aku ni susah nak tegur orang yang baru dikenali,nak buat macam mana kan.tapi kalau dah lama kenal,rajin jer aku menegur.
tapi lama-lama,aku pun mula berkawan ngn dia.dia agak best sebab kadang-kadang dia ni pelik.tapi dia memang rajin.bagi je keja apa pun ,dia akan buat dengan penuh tanggungjawab.tak adalah membebel sampai nak naik bernanah telingaku dan telinga orang-orang sekeliling.hahaha.

ok.dia dah hantar surat resign.sebab dapat tempat lain yang lebih bagus.hilang lagi aku sorang kawan.aku takkan lupa budak ni sebab hari last dia kerja,dia g cerita yang dia ni xleh makan kepah/lala...memang lawak ceritanya tapi aku malas nak taip ;)

mereka.posing je tak kira tempat.:)
me.nisa.ida.lia.zue

ini sesi apa ye?lia,happy nawww.

me n her.sunyilah den lopas ni :P

wit kak nora n kak mek :) geng gosip2 kami.hahahaha

Dear Nisa,
semoga berjaya dalam hidup dan bahagia selalu..
jangan lupa i ok.
kalau ko lupa,siap ko!!
memang nak kena bagi makan kepah banyak-banyak ni..
INSYAALLAH nanti kita jupe..sunway bukan jauh mana pun dek nisa oi..
jangan takut nak memulakan hidup baru di tempat baru.
yang penting,kerja je rajin2...:)

love,
lara

5 comments:

  1. dear akak,
    budk nie mmg nmpk cm sombg tp sbenr dia rbun.. mls sgt nk pkai crmin mata.. tp biler time brgosip.. ha! ilg rbunnyer... ahahaaaa
    crita psal lala/kepah.. lau sy yg drive.. sy dh tigglkn dia di tgh jln/tepi jln... sape sruh asyik nk benti jew..
    heheheheeeeeeeee mesti akak pelik mne sy tau psl ni kn..
    pkir3x???
    from misteri gurl...
    wakakakakaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. hahaha..rabun tu i pun tau..sbb kami sekapal..same2 rabun...hahaha..ni msti kawan2 die gak or sepupu2 die ek?

    ReplyDelete
  3. haaa saye tahu gurl tu eida la tu.. ahaks aloh sedih woo bace nih.. tacing.. huhu thanx ye wat entry ni tuk saye.. heheh :)

    ReplyDelete
  4. owh si ieda ni ek..tu la rs cm someone y knal i..sbb die pgil i akak.:p

    ini seumpama diari sy..apay tjadi,di sini la tmpat sy menulis :)

    ReplyDelete
  5. ahahahaaaaaaa tau jew sape... bru jew nk jd org misteri.. wakakakaaa xjd lar plak... oooo.. rupa2nya dua2 rbun.. ha! mmg elok sgt ler tu... biler org lalu kemain lg korg pndg.. tp sbenr tah nmpk ke tak org tu snyum kt korg... apa daaaaaaaaa..... ;p

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...