nuffnangku

Friday, October 8, 2010

tolong faham,boleh?

stress giler.tolong faham,boleh?takkan semua kerja kau ,aku yang nak kena buat.hari-hari stress tengok perangai kau.semua benda nak suruh aku buat,bila ada isu,aku juga yang kena menjawab!sebabnya,aku yang acknowledge dokument sebab kau pemalas!

huh.tolong faham boleh?aku tak laratlah nak handle staff and trainer tu lagi.sepatutnya kita bekerjasama,bukan serahkan semua kat aku.so jangan tanya kenapa aku menyinga ok!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...