nuffnangku

Tuesday, October 19, 2010

dulu ..

dulu.mungkin sebab masa itu sangat muda belia,saya sangat gemar posing dan mengambil gambar.tapi sekarang,rasanya aktiviti itu sudah berkurangan.dulu,setiap minggu pasti ada gambar baru pelbagai gaya dan pergi mana-mana mesti berposing.tapi sekarang,sebulan sekali hendak ada gambar baru pun payah.masa,telah membuatkan semuanya begitu jauh berubah.
sila lihat gambar di bawah untuk mengingati semula kegilaan yang telah ditinggalkan oleh saya dulu :'(
dulu-di mana-mana mesti posing.tak percaya?sila lihat.


dalam fitting room pun jadi lah.ahaha.


di KLCC pun asalkan boleh aje.pedulik orang ramai ke apa ke.

basement parking.haha.

Times Square pun ok ajee.

di bus station kot.hehe

di Bukit St.Paul.siap buat movie pula di sini.haha

lagi sadis,toilet.hehe

tangga shopping mall pun layann.

sunway pyramid

kedai mamak


kan.betul tak?
love,
Lara

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...