nuffnangku

Monday, September 13, 2010

Swiss Garden Hotel wit Airiena

sorry..saya terlalu bz untuk update tapi sebenarnya tak pasti pula apa yang dibusy kan sangat sampai tertangguh hajat nak update.hehe.ni sempena ramadhan yang lepas,saya berbuka puasa dengan my bestfrendz-cik Airiena . di Swiss Garden Hotel .haha.tempat nak glamer aje .hahaha.yela,bw cik airiena yang glamer kan. :)
ok,silalah enjoy pic2 yang sudah di upload ini.silakan :



cak !
ini lah cik Airiena.

dan ini si penaja-
haha.
cerita tamat.
bersurai.
love,
cik lara.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...