nuffnangku

Monday, September 13, 2010

berbuka puasa dengan ex-housemate 403(Team A)

Salam.
ini pula berbuka puasa bersama my ex-housemate semasa study dulu.rindunya zaman muda-muda dulu.even masing-masing da jauh n ada life sendiri tapi bila jumpa tetap bgelak ketawa dan kacau-bilau.rasa macam tak percaya dulu pernah makan sepinggan-tido sebantal-mandi sebilik air.haha.maksudnya guna bilik air yang sama r.saya macam biasalah,kena jadi Mastermind.kene setting masa dan tempat ikut kesenangan mereka semua. :'(
ayeen

chubbynye pp sayer.
da lama nisha jadi isteri orang,baru berkesempatan jumpa ngn dia.
also wit Nuril Cullin
kami serumah masa muda2 dulu
lambatnya nak berbuka-mungkin itulah yang diperkatakan olehayeen dalam hatinya.hehe.
saya:adoi,lembabnya waiter ni nak anta makanan
nisha pula,mgunakan taktik suruk lehernya.haha
tetiba cik Mas datang dengan gaya ayu bertudung.terpana jap kami semua.haha
ex-housemate
miss u all and miss our memory-forever
dont try this at home.ekekeke

saya sayang kamu semua.
lots of love,
lara

1 comment:

  1. Nota ini utk awak n mereke...saye pon sayang awk dan mereka!sgt2!mgkin ms n komitmen yang berubah, sdikit merubah kite sume..tp syg ttp syg..heeeee...we have created our history..Now we can create the new amazing memories together.Let's do it when we got time bebeh!

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...