nuffnangku

Monday, September 27, 2010

hujan

ingatkan nak balik awal.awal bermakna dkatt2 maghrib la tu,tapi hujan sangat lebat.saya terperangkap dalam hujan.inilah akibatnya kalau tidak sediakan payung sebelum hujan akan terperangkap dalam hujan macam saya sekarang ni la.disebabkan tak tahu nak buat apa,jadi update blog guna handset.kalau ada kesilapan ejaan,faham2 jela.ARGHH..SAYA NAK BALIK.....HUJAN,SAYA RINDU KAMU JUGA...CEHH..TETIBA MENYANYI LAGU 'AKU SKANDAL'....

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...