nuffnangku

Sunday, August 22, 2010

Salam Ramadhan



Lyrics: Insha ALLAH

Artist : MaherZain
Every time you feel like you cannot go on
You feel so lost and
That you're so alone
All you see is night
And darkness all around
You feel so helpless
You can’t see which way to go
Don’t despair n' never loose hope
Cos' Allah is always by your side


Insha Allah x3
Insha Allah you’ll find your way
Insha Allah x3


Every time you can make one more mistake
You feel you can’t repent
And that it's why too late
You’re so confused,
Wrong decisions you have made
Hunt your mind and your heart is full of shame
Don’t despair and never loose hope
Cos' Allah is always by your side


Insha Allah x3
Insha Allah you’ll find your way
Insha Allah x3
Insha Allah you’ll find your way


Turn to Allah
He’s never far away
Put your trust in Him Raise your hands and pray Oh
Ya Allah
Guide my steps don’t let me go astray
You’re the only one that showed me the way,
Showed me the way x2


Insha Allah x3
Insha Allah we’ll find our way


- - - - -
saya terdengar lagu ini masa lepas tengok Melodi rasanya.sangat syahdu.then,saya kongsikan di sini.lagu ini seperti memberi kita semangat bila kita terkenangkan kasih-sayang Allah terhadap kita pada saat kita bersedih,hilang semangat atau bila sedang menghadapi masalah.dan bila tengah happy macam saya sekarang ni pun,bila dengar lagu ni,terus rasa sayu.rasa diri ini sekecil-kecil hamba di hadapan Tuhannya.


semoga lagu ini menjadi antara penerang jalan pada manusia-manusia yang tersesat.tak kesahlah tersesat di jalan yang terang atau tersesat dalam kabus malam.sama2lah kita menghayatinya.yang pasti,ia memberikan kita 1 kekuatan untuk sentiasa tahu,Allah sentiasa bersama kita.InsyaAllah.


walaupun terlewat beberapa hari,saya nak ucapkan Salam Ramadhan.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...