nuffnangku

Sunday, June 20, 2010

warna tema untuk hari persandingan.angan-angan juga.ngegeee.

Hari Persandingan.
turqouise dan merah
saya suka sangat kombinasi dua warna ini.tak tahulah serasi dengan kulit saya ni ke tak.tapi kalau pandai match and mix tentu ok kan?dan mungkin tambah warna putih jugak.hmmm.

Hari Bertandang.
purple.pink
setakat ni,ini yang terbayang dalam kepala.tapi biasalah kan,warna tema akan berubah-ubah selagi belum hari penentuannya.hahahah
all pic credit to:theperfectpalette.

2 comments:

  1. x pernah terpk kaler turqoise n merah leh jd combination yang terbaik...
    tp nak tengok sangat since of x pernah ada org buat..mcm lawa je...

    ReplyDelete
  2. hai.sebenarnya ok jer..klu kite pandai padankan warna2 tu..n jgn sampai nmpak haru.biar ade ton warna...hehe.selamat mencube..sy pun suke

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...