nuffnangku

Sunday, June 6, 2010

lagenda budak setan atau marmaduke?

yang mana satu ni?yang tidak akan mengecewakan hati saya?saya bukan pesimis terhadap filem melayu cuma saya takut dikecewakan kalau semua ini tak seperti my expectation.hmmm,Marmaduke pun saya memang nantikan.hmmm,susahnya nak buat pilihan...

 tapi kalau tengok trailer yang ini ...





wahaha..best gak la.adoi..pening2...

Release Date: 3 June 2010


Language: Malay
Subtitle: English, Chinese
Genre: Drama, Romance
Running Time: 1 hour 46 minutes
Director: Sharad Sharan
Cast: Farid Kamil, Lisa Surihani, Nur Fazura, Que Haidar, Raja Farah.
Synopsis: Based on the all time best-selling novel, Kasyah (Farid Kamil) is a troublemaker in high school but things change when he meets Ayu (Lisa Surihani). However, Kasyah is force to part with Ayu when he has to go for a research project. Ayu then meets her ex-lover Azmi (Que Haidar) who is an abuser.

source: Cinema Online

kalau tengok trailer yang ini pulak...







Release Date: 3 June 2010

Language: English
Genre: Comedy, Family
Running Time: 1 hour 30 minutes
Director: Tom Dey
Cast: Amanda Seyfried, Jeremy Piven, Judy Greer, Ron Perlman.
Synopsis: For Phill and Debbie Winslow, moving their family from Kansas to the O.C. is a big deal. However, this move also means a whole new way of life for their enormous Great Dane, Marmaduke. It's chaos at home and awkward at work as the Winslow struggle to control their mischievous canine.



(Source: Cinema Online)

so saya memang pening nak buat pilihan.sebab dua-dua pun saya suka.huhuhu

1 comment:

  1. errrrmmm...
    rasanya...1st sokonglah filem buatan malaysia...
    2nd baru filem omputih tu...hihi

    -------------------
    Entri Baru : [REVIEW] Lagenda Budak Setan

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...