nuffnangku

Saturday, June 19, 2010

Ke Danau Indah yang 'indah'


Last Minutes .
last minit punye preparation,tapi alhamdulilah semuanya ok.tidaklah grand-grand majlisnya.sesuatu yang cukup sederhana dan rasa macam mendamaikan seperti kita sedang berehat di tepi pantai sambil lepak di bawah pokok kelapa.haha.

Hand-Bouquet.
ini pun last minit.malam tu saya telah mendesak si gadis untuk pergi cari bunga tangan hidup juga.tapi si family gadis tidak membenarkan.aduss.padahal bunga tangan yang fresh 'bukanlah' mahal sangat.lagipun sesekali untuk seumur hidup kan.apalah salahnya.saya tidak sampai hati melihat kalau majlis ini tidak sempurna.sempurna di sini bukanlah yang grand-grand dengan bajet kalah artis.sempurna itu subjektif.
saya berjanji pada diri,esok nya saya akan gigih ke pasar mencari bunga hidup yang segar-bungar.inilah hasilnya.

warna tema sepatutnya krim.so kira masuklah oren dengan krim.tapi,tetiba pada hari besar itu,tema sekelip mata bertukar jadi pink.hahaha.tapi tetap lawa di tangan si gadis.

1 comment:

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...