nuffnangku

Sunday, June 20, 2010

Danau Indah-Baju Pertunangan.

update lagi.kali ini tentang baju pertunangan si gadis.dia telah ke Gulati's membeli kain untuk dijahit.warna creme.krim ok.tapi after the baju siap,dia mesej saya bagitahu baju bertunang dia tak lawa.mula-mula dia agak bersungguh mahu beli kain baru or beli baju siap di area Jalan TAR or kat Masjid Jamek.tapi last-last,dia berserah sahaja dengan baju krim dia yang tak lawa tu.hehe.bukanlah tak lawa tapi terlalu simple.terlalu-terlalu-terlalu simple.macam orang yang kene pakai baju kurung untuk pergi majlis kahwin jiran sebelah rumah punya kakak angkat punya anak.faham tak?faham tak?maksudnya,pemilihan baju n warna main suka hati sebab pergi ke majlis yang langsung tak penting bagi kita.hahaha.

si gadis and her flower.pandangan dari depan.

baju si gadis dari pandangan sisi belakang


.pandangan dari tepi.

tapi last minit.pagi itu dia harus bersiap .kena pergi mekap di rumah Mak Andam.di sana barulah dia diberi pilihan oleh mak andam untuk guna je baju-baju yang ada.nasib baik,baju-baju mak andam ini sangatlah lawa.after gadis pilih baju between colour pink or putih,last-last she choose pink.hmmm.nasiblah tidak terlalu over berbeza dengan warna temanya.oh ye..tema dia adalah creme + warna lain.that means,dia tak kata krim +putih je..or creme+pink je..warna creme dia tu bergabung dengan macam-macam warna.hagaga.


love the details yang ada pada baju ini.


cantikkan.rasa macam mewah gitu.


ok.itu saja untuk kali ini.lainkali saya update details yang lain pula ye.hehe.

3 comments:

  1. sape yg bertunang nie...lawa baju nye...

    ReplyDelete
  2. WEH MMG LAWA LA BAJU DIA?? SAPE NIH??

    ReplyDelete
  3. kiree-kawan sy..hehe...tp kiree x knal kot..xpe..nnti 1 day kite publish sape die..sj wat surprise..

    diaafariza-my bestfriends la...ko x rapat pun...kan hr tu aku tnye,ko free ke tak..time tu ko bz..

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...