nuffnangku

Saturday, May 8, 2010

welcome to DiaaFariza

kawan saya sudah ada blog nya sendiri-diaa fariza ,dia gadis melayu musim pertama.yeyeh.aktiviti ber bloging akan jadi makin best.sebab rasa lain sikitlah kalau ada orang yang rapat ngn kita pun ada blog.hmm,lepas ni,bleh bergaduh dalam blog pulak.ngeee.ngee.haha.

welcome to the world of -----> B.L.O.G 'ing

boleh buat ini dengan dia nanti
1)komen tentang sesuatu.dia buat entry and sy pun reply di blog saya.(boleh ker?)haha.boleh saja.
2)kalau tak puas hati,boleh belasah orang di blog.(tapi kami jarang sakit hati dgn org,org je selalu sakit hati ngn kami.haha)
3)boleh buat entry yang macam berteka-teki tentang sesuatu perkara.
4)dan sebenarnya,macam-macam lagi.hehe.

2 comments:

  1. welcome...welcome...
    aku tgelak bc ko tulis org jer skt hati dgn kite...
    aku masih bjinak2 dgn blog ni...blum cukup pro cm ko...

    ReplyDelete
  2. aku pun x pro..tulis ikut suke..kdg2 rs mcm nk tulis pjg2..tp last2 idea termati,tu y tulis pendek2..haha

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...