nuffnangku

Saturday, May 15, 2010

wedding . and theme .



wedding? biar benar nih.owh tidak!bukan saya akan berkahwin.saya cuma pilih title ni sebab saya suka pada wedding.maksudnya?saya dah nak kahwin ke?itu pun tidak.cuma suka.suka pada keindahan sebuah majlis perkahwinan.maklumlah umur saya pun dah 25 tahun ,so memang tak dapat elaklah melihat kawan-kawan saya menjadi soo bz membuat preparation for their engagement or M-day.

and after this,saya akan lagi banyak bercakap pasal wedding.
erk.macam apa jekan.belum nak kahwin,perancangan pun tak ada lagi,dah kepoh-kepoh sangat cerita pasal kahwin.
well,terpulang.hehe.
ini pendapat or idea.tak suruh ikut pun.ngegege.
mana tahu,bila sampai seru,dah senang.sebab sudah ada preparation.kan. :)

tema.zaman sekarang rasa macam tema adalah sangat penting.zaman dulu,tema itu bukan apa-apapun.kebanyakkan orang cuma buat 2 warna tema aje yang kebanyakkannya matchkan dengan putih.memanglah putih itu warna penyelamat.mungkin sebab takut jadi caca-marba.tapikan,saya suka tengok orang-orang western ni mevariasikan warna tema mereka dan tidak terikat hanya pada 2 warna sahaja.dan ia kelihatannya sangat cantik.tehee.

saya suka sangat dengan warna turqoiuse/teal.sebenarnya saya bukan peminat tegar warna ini.baru je menyukainya.rasanya warna ini sangat menarik untuk sebuah wedding.kan?owh ye,lain orang lain lah pendapatnya.hehe.warna apepun akan jadi menarik kalau kita pandai mix-match the colour.kan?



                                   pink n soft-blue -credit to : theperfectpalette



                               teal.tiffany blue.red credit also given to : sini
i like this!!~
saya suka combination 3 colour ini.sangat cantik,ok.



warna ini sangat soft.saya kurang suka.tapi untuk mereka2 yang sukakan ketenangan dan penuh keselesaan,nah.inilah warnanya.cantik.credit to: theperfectpalette




i adore this one too.warna biru gelap,biru lembut dan merah(saja memelayukan warna2 ini)hehe.



teal.turqouise.purple.lil bit orange.+like+


wah.semua pun cantik.hmmm.so untuk mereka yang bakal berkahwin,pilihlah warna tema yang sesuai dan serasi dengan tempat majlis di adakan dan warna kulit anda.pemilihan warna yang betul akan menaikkan seri anda.hehe.pendapat saya saja tau.tata

love,
Lara.

1 comment:

  1. veelara,combination more than 2 colours adalah sgt gojes!tp kne berani.hee=)
    turquoise me likey!

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...