nuffnangku

Sunday, May 2, 2010

posing jangan tak posing.

. Kami . kami kenal bukan sehari dua ok.tapi sejak tahun 2005 sampai 2010.haa.cube kira dah berapa tahun tuh?5 tahun ok.5 tahun.kalau orang dah kawen selama 5 tahun,rasanya dah beranak -pinak sampai 3 or 4 orang anak.so,maknanya memang kitorang dah kenal lama.tambah pulak,kitorang ni semua pernah jadi housemate dulu.so,memang dah tahu perangai ,kerenah,tabiat buruk, dan macam-macam lagi lah tentang diri masing-masing.

biasalah bila dah serumah.bergaduh ,bermasam-masam muka,berkecil hati,cari geng gosip n kutuk-kutuk,tapi apa2pun,tetap melekat dalam hati.mana boleh lupa kenangan-kenangan tidur sebantal,makan sepingan,mandi satu bilik air(lucah woo),hahaha.bela kucing sama2.dan macam-macam lagi la.

ok.sekarang kitorg bukan housemate lagi.masing-masing duduk rumah lain.hagagaga.nak jumpa selalu ,memang payah la.ok,aku selalu je jumpa nuril,cik diela n fyra ,cuma nak jumpa pieka n lieya tu memang payah.akhirnya kami set untuk jumpa.syukurlah terjadi juga.KLCC -28 april 2010.kul 7.30pm.janji jumpa pukul 7.tapi i yang paling awal sampai.memang nak kena budak2 ni,lewat!~huhu.tapi kami jumpa dalam sejam lebih je.maklumlah dah malam.kuikuikui.

Kami dinner same-same di Pizza Hut.memang kecoh r pastu aku pun tanpa segan silu men 'snap' pic mereka.tapi guna kamera cik fyra.tp pic-pic yang di upload niadalah frommy own camera.camera murah jerr!~ T___________T .ok,layan pic ok.


budak kaler merah.cik pieka and cik nuryl.


cik barbie and cik pieka.haha.cik diela ok.dah besar dah budak dua org ni.dulu aku tengok dorg ni time dorang umur 17 nak ke 18 tahun.kekeke.skg dorg dah 23 tahun.sob sob..cepatnya dorg membesar.


lia and pieka.

cik pieka and cik nuril.


cik pieka-nuril-diela


nampak tak ade makhluk asing di tgh2 tu?tatootnye..

mereka gadis cantik


ni muka lapar ke nuril?

sekadar untuk mengenang masa silam. :)

tahun 2008

tahun 2009
tahun 2010 ni aku tak jumpa lagi pic kita btiga.nnti aku carik.haha.
ni la kami bila bergabung.
lia n nuril-2007 kot.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...