nuffnangku

Saturday, May 1, 2010

Japanese Look



saya suke mekap yang seperti ini..dari dulu lagi,saya adore style mekap yang memberi penekanan di mata.so memang jaranglah saya guna colour-colour soft seperti pink,orange or peach.biasanya saya guna warna coklat,hitam or gold..tp lately ni,memang jarang mekap.sebab malas :(

1 comment:

  1. best plak tgk dia make up...mcm senang jer...aku pn suka makeup simple mcm ni

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...