nuffnangku

Saturday, May 8, 2010

Cintailah Aku Sepenuh Hati

song by:Ari Lasso
gambar sekadar hiasan-credit to google.
di dalam hatimu
telah aku temukan
arti kebahagiaan

bersama dirimu
aku merasa berarti
sanggupkah dirimu untuk bertahan
hingga waktu tak berjalan

mencintaiku
walau bintangku tak terang

reff:
cintailah aku sepenuh hati
sesungguhnya aku
tak ingin kau pergi
takkan mampu ku hadapi dunia ini

betapa hidupku takkan pernah sama
bila kau tinggalkan ku
tetaplah disini saling memiliki
selama-lamanya

back to reff:
tiada arti semua bila kau pergi
genggamlah tangganku dan peluklah diriku
saatku jatuh nanti menangis sepi
cintailah aku sepenuh hati

sesungguhnya aku
tak ingin kau pergi
cintailah aku sepenuh hati
tak ingin kau pergi

takkan mampu ku hadapi dunia ini
tiada arti semua bila kau pergi

----------------------------------------------------

cinta itu macam pelik betul lah.tak tahu nak describe cinta itu macam mana.dan cinta itu pun terjadi dengan macam-macam reason yang pelik-pelik juga.haha.cinta kadang-kadang membuat kita bahagia dan cinta itu jugalah yang membuatkan kita sakit.

sakit hati,sakit jiwa,sakit mata dan macam-macam sakit lagilah.cinta oh cinta,di mana logiknya?tapi ada juga cinta yang membuatkan kita dirawat.ada juga cinta yang sangat membahagiakan.

saya belum pasti cinta itu apa rasanya dan bagaimana ianya akan terjadi.so buat masa ini,saya hanya mahu,kalau ada yang kata 'sayang' pada saya,sayanglah saya seadanya.bukan sayang dengan sesuam-suam kuku aje sebab tak ada reason saya harus disayangi macam setengah masak aje.kehkehkeh.dari sayang saya setengah masak,lebih baik sayang saya setengah mati,lagi berbaloi-baloi.aduh,merepek saya ni macam tak ada hujung pangkal.tapi tak apelah,saya taip je ape yang saya fikir dan apa yang ada dalam kepala saya ni.

yes.saya mahu diri saya dicintai.cintailah aku sepenuh hati.suka lagu ni.mendatar-membuai hati saya. :)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...