nuffnangku

Monday, April 5, 2010

sistem down

sistem down pula...


tapi rasa macam nak cakap 'hurrayyy' tapikan kalau dari tercongok macam ni,lebih baik balik rumah dan tidur je.bila sistem dah ok,baru datang kerja semula.kan?tapi..mana boleh mcm tu.bila sistem yang di panggil cardlink ni 'down' akibat dari proses merging ..(hahaha,ntah ape2 la aku cakap ni kan) 1 keje pun memang xleh buat sebab kesemuanya berkait rapat dengan carlink.



mengantuknya sebab duduk tercongok-congok je di sini.semua kerja telah saya siapkan pada hari sabtu.semata2 ada Sony fair,saya kena standy di office dari pukul 9.45am sehingga pukul 10 mlm.so,sementara kebosanan menjadi seorang standy,saya pun bereskan semua kerja yang tak settle tu.dan hari ini,saya tak tahu nak buat apa pula.staff saya pun bukan boleh update ape2 pun..so kalau saya bagi instruction pun,memang xkan terjadi ape2..hahaha



sy terfikir kadang-kadang..adakah saya sedang mengambil jalan yang betul?saya pun tak pasti.saya takut saya silap langkah..saya takut saya salah pilih.ok.ini bukan cerita pasal sistem lg.tapi sekadar selingan.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...