nuffnangku

Thursday, April 15, 2010

cinta terakhir atau cinta pertama,pilihan anda?

dia cinta pertama . tapi abang cinta terakhir saya =Asmaradana,TV3

adush.yang mana lagi bererti?menjadi yang pertama?atau terakhir di hati seseorang?hmm.runsing gak nak menjawab.kalau yang pertama,sampai bila-bila pun akan teringat kan.tapi kalau yang terakhir,kita tahu dah lepas ni takkan ada lagi cinta baru..

owh.pening btul la.

kan best kalau dapat jadi cinta tunggal.

hahaha.

senang.dari mula kenal cinta,dia lah cinta kita sampai bila2.

tak mengapalah.setiap orang itu perlu percaya pada ketentuan jodoh masing-masing.perlu percaya kalau orang tu memang jodoh kita,maka seburuk-buruk dia tetap dia lah yang paling terbaik untuk kita.dan kalau sebagus-bagusnya seseorang,kalau tak tertulis jadi jodoh kita,kenalah redha.kikiki.

saya: tetap nak jadi cinta terakhir.sebab bila kita jadi cinta terakhir ia seumpama kita lah yang paling sempurna dari yang lain hinggakan dia tak mahu cari cinta lain lagi.amin.

2 comments:

  1. :) true. but how far can a love goes nowadays. love can end up in a blink of an eye or end through your whole life span. its a difficult thing to say what love is better.

    if its me, i want the only true love. once i love, I'll never sway kind of thing. but then, did my partner feels the same? maybe not, maybe a few month later she'll regret having loving me. that's just show how fragile love is. rather than cinta pertama or cinta terakhir, beter go for cinta sempurna :P

    ReplyDelete
  2. agree with fazz..cinta pertama, kedua, ketiga kdg2 dtg dlm hidup ni as a lesson, experiences...utk kita improve diri kita menjadi someone better, lbh dkat pd Tuhan dan lebih appreciate cinta yg seterusnya.

    kita kdg2 lebih takut hilang kasih syg seseorang drpd hilang kasih syg Tuhan...nasihat utk diri aku sendiri, dan kita sume

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...