nuffnangku

Monday, March 15, 2010

kebelakangan ini...

apa ye update terbaru diri saya?hmm.kebelakangan ini saya rasa saya agak busy.macam sedikit tension.tension dengan kerja,dan tension dengan macam-macam perkara lagi.hopefully semuanya berjalan dengan lancar.

tahun ini saya macam ada banyak sangat perkara yang perlu diatur dan kena buat.nak ke taknak,mesti buat.hihi.salah satu perkara yang dah lepas-Bandung.hehe.tapi ada lagi percutian-percutian yang bakal menanti diriku ini.gegeeeeee..tapi maybe dalam negara je.harusla selari holiday tu kan,jangan asik nak ke luar negara tapi Malaysia di abaikan.percutian ini sebenarnya agenda akuuntuk meluangkan zaman muda dengan bestfriends tersayang.

tak sabarnya..hope semua urusan dipermudahkan.


ok,konsentrasi aku untuk terus merepek terganggu.sebab aku terjumpa pic makhluk Tuhan paling seksi comel ini.auwww..comelnya mereka.sukee..sukeee.sukeee...muaah.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...