nuffnangku

Friday, February 19, 2010

siapakah aku yang sebenarnya?benar atau rekaan?

saya menjelajah.chewaah.ayat sangat tak bleh bla.saya melawat blog cik zarien.jumpa test personality ni.saya jawab dan cuba lihat apa jawapan yang saya dapat..sebenarnya 90% adalah benar.owh hohohoh...

Your view on yourself:

You are down-to-earth and people like you because you are so straightforward. You are an efficient problem solver because you will listen to both sides of an argument before making a decision that usually appeals to both parties.
yeah.yeah.saya tak suke dengar sebelah pihak saja.saya straightforward dalam tingkahlaku.kalau saya tak suka,muka saya akan buat muka tak suka.jangan harap saya nak mgedik2 macam suka padahal meluat gila.haha.

The type of girlfriend/boyfriend you are looking for:
You are a true romantic. When you are in love, you will do anything and everything to keep your love true.
saya memang sangat romantik.tapi kalau dapat partner rockers-i really don't like it'.

Your readiness to commit to a relationship:
You are ready to commit as soon as you meet the right person. And you believe you will pretty much know as soon as you might that person.
saya tahu.dan saya akan setia bila sudah ada komitmen.sebab saya benci kecurangan.vote for setia!~tetiba rindu nak menginap di SetiaBudi Apartment,Bandung.ok,takde kene-mengena.

The seriousness of your love:
You like to flirt and behave seductively. The opposite sex finds this very attractive, and that's why you'll always have admirers hanging off your arms. But how serious are you about choosing someone to be in a relationship with?
seductively?owh.mcm tak betul.sebab saya amat pemalu.tak mungkin akan membuat perkara yang itu.kalau flirt,hehe.yes.saya buat.tapi kaadang2.hehe.admire?ada ker?sunguh serius dalam memilih pasangan hidup.sungguh.

Your views on education
Education is very important in life. You want to study hard and learn as much as you can.
pembelajaran adalah sepanjang hayat.tak semestinya kena masuk kelas baru belajar.hidup ini sendiri adalah 1 perjalanan dlm mendapat ilmu.

 
The right job for you:
You're a practical person and will choose a secure job with a steady income. Knowing what you like to do is important. Find a regular job doing just that and you'll be set for life.
ya.hopefully.

 
How do you view success:
you are confident that you will be successful in your chosen career and nothing will stop you from trying.
saya percaya akan berjaya.tapi kejayaan itu adalah subjektif ok.
What are you most afraid of:
You are concerned about your image and the way others see you. This means that you try very hard to be accepted by other people. It's time for you to believe in who you are, not what you wear.
saya suka pakai cantik2 bila ada mood.kalau tak ada mood,jangan harap saya mahu melawa.haha.dan saya tak kisah pun kalau orang tengok saya hodoh.sebab saya percaya pada diri saya.hikhikhik.

Who is your true self:
You are mature, reasonable, honest and give good advice. People ask for your comments on all sorts of different issues. Sometimes you might find yourself in a dilemma when trapped with a problem, which your heart rather than your head needs to solve
saya suka sesuatu yang mempunyai alasan yang kukuh.bukan alasan yang bodo2 untuk buat saya jadi bodo.kalau anda orang yang saya sayang,saya akan bg advice yang terbaik dan jujur.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...