nuffnangku

Thursday, February 25, 2010

rumah saya.

rumah saya itu sedang dalam renovation.diulangi rumah saya.maknanya rumah saya sendiri.hehe.saya beli rumah itu setahun yang lepas.disebabkan saya ini macam masih belum matang-matang lagi,segala hal ehwal rumah itu di uruskan oleh parents saya.saya cuma bagi arahan sahaja.eh tak tak.bukan arahan.macam nak kena penampar la pulak kan nak bagi arahan segala pada parents sendiri.he he.segala urusan hal-ehwal rumah itu masih dalam perhatian saya.maknanya apa-apa decision masih memerlukan approval saya.hehe.

hope rumah saya itu akan cepat siap.dan menjadi seperti syurga yang saya idamkan.saya suka yang simple2 aja.dan tak banyak perhiasan or perabot.hehe

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...