nuffnangku

Saturday, February 20, 2010

My Birthday yang dah lepas

i love this cute box!~
i love this watch.coz i fall in love wit the design.thanx untuk yang menghadiahkannya pada saya.

                                                i love the colour.thanx airiena diela
pic agak blurr.thanx pada aina

dia tak mahu pic nya di snap.thanx untuk shaz yang belanja makan Nasi Padang.wah.nyummy2!~

saya happy dengan usia baru saya.permudahkanlah urusanku wahai Tuhanku.Amin.untuk faira,nuril n my family,thanx for everything n the present..also untuk yah.thanx for the lovely cake.sedap giler-from Cake Sense.pic tak jupe cari plak.

6 comments:

  1. amboi..sedap tue.. erm byk dpt hadiah huhu

    eh buzday aku, cam xlame lagi je he..23x

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  2. nak kek..........

    -->>ahakz...cepat2 belajar...aku pun lapa neh... ngee =p

    Khaizarien @ atie Blog

    ReplyDelete
  3. syuk-apa motif bgtau bday mu tak lama je lg?mntalah pd tunangmu..haha.zarien-take note

    ReplyDelete
  4. hehe..zarien-amik la.hahaha...ye.mmg lapa...nyummy

    ReplyDelete
  5. eh xsalah pun bgtau ko.. mane tahu tahun nie aku dapat lebih hadiah n bukandari sorg je he..23x

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  6. hahaha...apakata ko promote d blog ko ttg bday ko..surely dpt byk hadiah.hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...