nuffnangku

Monday, February 1, 2010

hari yang mengembirakan

siapa tak happy kan bila birthdaynya dibelanja makan.kan.hmm.thnx untuk yang sudi membelanjakan saya makan.moga rezekinya dimurahkan oleh Allah.amin.makanya,saya dengan sukacitanya memilih Tony Roma's sempena meraikan hari lahir saya.saya pergi pada 12 Jan 2010.ok,dah terlewat update,saya tahu.tapi saya terlalu bz dengan kerja,tak sempat nak update.dan selain itu,perlu meluangkan masa dengan teman2 yang sayangkan saya dan mahu meraikan birthday saya.terharu.sob3  :'(

ini makanan yang saya pesan.lazat.memang superb.portion pun besar sampaikan saya tak larat nak menghabiskan.french fries nye pun sedap dan segar.
ini yang teman saya punye.tengok burger dia.nampak lazatkan.ada 3 lapis tuh.sedap sangat.
tadaa......last sekali adalah si birthday girl.opss.birthday ladies ker?oh tidak.saya masih muda lagi.:) saya di sisi makanan lazatku.silalah singgah di Tony Roma's..memang tak rugi dan sungguh berbaloi.nyummy.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...