nuffnangku

Wednesday, February 3, 2010

Girls In Black

tajuk macam men in black aje.haha.dapat bayangkan tak bila nampak 6 gadis cantik(tidak2.saya tak termasuk.so 5 gadis cantik dan 1 kurang cantik(i la tu) ) yang berbaju hitam.mesti sangat menawan dan sungguh elegansi.saja je letak perkataan elegansi.sebenarnya nak cakap elegent tapi memelayukan perkataan itu.tak salah pun kan. haha.itulah tema pada hari itu. hitam menawan dengan membawa muka yang cute . haha.muka yg cute itu saya tambah sesuka hati jer sebenarnya.itu takda pun dalam syarat2 menghadiri surprise party ni. ini surprise party yang memang surprise pun.haha.
birthday girl-cik nuril
kek.
kami cari Secret Recipe tapi macam tak jumpa-jumpa.Habis keliling Sunway kami ukur.tapi tak jumpa.janganlah masa tengah kalut cari-cari,si Nuril ni sampai.sebab Nuril drive sorang ke sana.Kalau Nuril tahu,kantoilah.Fariza pun tak sampai-sampai lagi time ni.Dia dah sampai tapi tak muncul-muncul lagi.Fariza dari area berlainan.dan saya n the geng dari area yang berlainan juga.macam 3 penjuru yang akan bertemu di titik pertemuan.oh.ape benda saya merepek ni?haha.tapi last-last jumpa.ngegeee!~

nuril cullins punyer~
tema.
warna tema sebenarnya adalah putih.pada asalnya.tapi selepas Fariza  si Gadis Melayu Musim Pertama kata dia tak ada baju warna putih,so saya terpaksa menambah warna tema itu dari putih semata-mata kepada putih atau hitam. haha.sebenarnya berharap cik nuril pakai baju warna lain,tapi dia yang tak tahu langsung pasal warna tema ni pun turut memakai baju hitam.aiyook.lepas ini kalau saya masih jadi mastermind,saya akan pilih warna tema ikut suka hati saya.sapa takda warna itu sila cari ok.haha.maybe tema mcm halloween ke?haha.takut tak?tapi fun and fabulous gitu.kan.akan diusahakan.kita tengok siapa yang kenaaa.. :p
                                    hitam itu seksi dan menawan
tempat.
dekat sejam jalan keliling sunway.cuba-cuba mencari tempat-tempat yang best dan membenarkan kami bawa kek kami sendiri.tapi macam tak ada.lagipun,masa terhad.sepatutnya mula pukul 8 mlm,tapi dalam pukul 9.15 malam pun masih tak settle2.so kami pilih Mc Donald.sebab mereka tak kesah pun kalau kami buat bising di sini.haha.
nampak simbol M itu?M bermaksud Menawan.Menarik.Menyinar.spt kami.haha
tetamu.
saya tak menjemput secara serius.apa maksud serius?saya tidak beria sangat.sapa yang memang mahu beri komitment,mesti akan nampak bersungguh.mcm akan mesej saya dulu ke untuk tanya perkembangan or apa2 yang sewaktu dengannya dan tak adalah macam saya aje yang beria mesej sana-sini siap pujuk-pujuk ke apa kan.saya just mentioned-nak celebrate birthday Nuril Cullins tapi surprise.so sapa-sapa yang rasa cik Nuril itu memang kawan baik dia,maka dia pun akan bersama-sama saya untuk menyambutnya.tanpa perlu saya mendesak-desak atau memaksa-maksakan.kalau datang sebab memang sayang dekat Nuril,maka semua pun akan rasa macam happy dan senang hati aje mahu beri komitmen.maka itulah yang terjadi.semua yang datang,adalah dengan rela dan memang mempunyai niat mahu meng'happening'kan life nuril tersayang.haha.
tetamu yang sudi hadir dan sudi posing.haha.
birthday girl.
ok.bukan mudah nak membuat si birthday girl say 'Yes' to me...bila saya meng'invite' dia untuk meluangkan masa bersama saya.kalau tak silap dekat seminggu juga lah saya menghantar email berunsur sungguh kasihan pada dia dengan harapan dia pun akan merasa kasihan.dia kata mak dia tak bagi keluar malam.eh tidak.mak dia tak bagi balik lewat malam.guys,sapa nak mngurat Nuril,sila patuhi syarat ini ok.tak boleh balik lebih dari pukul 11 mlm ok.so itu tandanya Cik Nuril memang sesuai di buat bini sebab dia macam mawar berduri di taman larangan.haha.yang memang confirm tak pernah menjejakkan kaki di mana2 clubbing sekalipun.haha.ok,saya tahu.ini bukan ruangan mempromote Nuril Cullins.haha.ok2..lastly,saya merayu pada dia-memohon jasa baiknya membenarkan saya memainkan peranan saya sebagai betfrendz dia sempena ulang tahunnya yang ke 23.dan dia kate-baiklah.yahoo.apalagi,saya pun mesejlah semua pari-pari saya mengatakan 'jadi'.haha.
inilah semua pari-pari yang saya cakapkan tu.
photografer.
nasib baik ada si photografer amatur yang sudi melayan kerenah kami berenam yang umpama artis.auwww. thnx untuk Engku Arif . jasamu dikenang .       
                                                                                               
ini lah photografer amatur itu.sukalah tu di kelilingi gadis-gadis cun.
terima kasih.
untuk semua yang hadir.yang sudi mengsportingkan diri.haha.paling happy dan paling bermakna bagi saya,diela,faira dan arif yang berusah payah mengatur,planning dam macam-macam lagi la ialah apabila
Nuril kelihatan sangat happy.hope dia bahagia dan bertemu dengan apa yang dia cari dalam hidupnya.Ikhlas.

1 comment:

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...