nuffnangku

Thursday, February 4, 2010

girls in black again?! surprise2..

niat di hati nak membuat surprise untuk cik nuril.tapi last-last saya juga turut merasa surprise itu.manakan tidak.masa rancang-rancang,setahu saya,kami cuma beli 1 biji kek je untuk cik nuril.masa membawa cik nuril lari jauh dari mereka yang tengah membuat persediaan,saya tak tahu langsung kewujudan kek yang kedua itu.masa datang bawa cik nuril (dalam hati,sapa lagi yang rajin beli kek ni?yah kot) cuba teka sape yang bawa sebiji kek lagi tu?memang si Fariza Gadis Melayu yang bawa.tapi kek yang satu lagi itu adalah kepunyaan saya.Oh my God.Oh Allahku.sungguh tak sangka.terharu gila la sampai rasa macam mahu gila.haha.tak la.tipu saja.

kek ini vee lara yang punya..haha
kek ini memang sedap.thanx untuk Fariza sebab sudi menaja kek yang sungguh sedap ini.Kek ini dari Cake Sense.memang sedap.

arviena di mana?hahaha.sedang men'snap' picture.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...