nuffnangku

Saturday, February 20, 2010

Genting Highlands

Genting Highlands.tak rancang awal-awal pun.last minutes dan semua kata 'ok'.apalagi,bersiap2lah untuk naik ke sana.saja berjalan-jalan.bukan untuk berhibur tetapi bersuka-ria snap2 picture sana-sini.masa itu,hujan.dan bayangkanlah keadaan itu macamana kan.sungguh sejuk.tersangat.sampai kami semua tetiba jadi putih sebab pucat lesi menahan sejuk+hujan.kabus pun tebal.tapi semua sungguh sporting.

tengok kami berdua.posing ini bukan dibuat-buat.sebab memang sejuk.

lepak-lepak sambil bergelak ketawa.riang.

oppss..

aksi manja dari kami berdua.haha.


aksi comelkan.

nampak tak tulisan belakang tu?

tak masuk pun.cuma posing semata-mata.
memang sengaja update lewat dari kejadian sebenar.kenapa?entah.mungkin sebab tak ada masa kot.hehe.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...