nuffnangku

Saturday, January 9, 2010

something for you,darling..

Artist : Afgan

Lirik Lagu Afgan - Entah

kutahu, kau selingkuh
kau duakan cintaku yang tulus
kau tahu, diriku
tak pernah berpaling dari dirimu
tega nya kau dustai semua
janji kita berdua

Entah masih kah ada cinta dihatiku
untuk mu
entah kapan kah ku dapat membuka hati ini, untuk mu..o...

tak pernah ku bayangkan
cerita kita berakhir begini
tega nya kau dustai semua
janji kita berdua

Entah masih kah ada cinta dihatiku
untuk mu
entah kapan kah ku dapat membuka hati ini, untuk mu..o...

masih kah ada, o...
cinta dihati ini
dihati kecilku berharap kau masih bagian dari hidupku...

Entah masih kah ada cinta dihatiku
untuk mu
entah kapan kah ku dapat membuka hati ini, untuk mu..o...

hmm.lagu ini best sgt tau.sgt sesuai untuk si kekasih yg telah curang.wahaha.selingkuh beb.selingkuh tuh curang la maksudnya.dalam sesuatu perhubungan once pasangan di curangi rasanya luka itu smpai mati pun tetap tak sembuh.makanya,yg paling penting,before melakukan sesuatu,makanya harus fikir guna otak dong.jangan sampai semua sudah terlewat,baru nak menyesal kan.hargai masa2 yg kita miliki dengan pasangan kita b4 dia pergi kerna perbuatan kite sendiri...

2 comments:

  1. yes..i hate too those y curang2 ni..sabar ek...
    "jangan mengharap pada yang tak sudi kerna ia akan menyakitkan hati dan perasaan, terimalah hakikat bahawa masih ada yang sayang"
    chayok!^_^

    ReplyDelete
  2. ye btul2...sebenarnya life ni ada turun naiknya..hr ni mungkin kite d bwh..dan d khianati..tp Allah tu Maha Adil..Dia maha mgetahui... ape2pun..lagu ni best..

    utk semua y mncurang dan masih tak sedar dri lg-ingt ye...cinta sejati tu tak mngenal takdir.mgkin hr ni die inilah y kite khianati..tp stlh die pergi baru kite sedar bhw diela cinta sejati kite...then how?meratapi spjg hayat?haha.. pk sdiri la k..

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...