nuffnangku

Monday, January 4, 2010

Pesta Coklat


lazatkan coklat ini?anda suka?sy sememangnya sangat2 sukakan coklat.tapi bila makan berpada2 ok.kene jaga kesihatan sebab boleh menyebabkan diabetes. untuk penggemar coklat,inilah masanya.

CHOCFAIR
sila jgn lupa g Malaysia 1st Chocolate Fair 2010 pd 8 til 10 Januari 2010.kat Mid Valley Exhibition Centre tau.dari kul 11 pg sampai 9 mlm.kalau tak silap sy,beribu2 lemon coklat untk dimenangi.beribu2 lemon maknanya beribu2 coklat.wahaha.heaven kan kalau g ngn tangan kosong tp balik rumah dgn coklat2 yg penuh 1 bonet kereta.free plak tuh.rasa cam bahagia giler waktu bjalan.hahah.

erm..choc fair ni bukan hanya ada coklat dari Malaysia je tp dari serata dunia.dari Russia, Switzerland, Australia, Germany, Austria, Iran, Belgium, US.aktiviti2 yg ada plak kalau tak silap la ada demonstrasi membuat coklat dari chef2 terkenal dari Perancis gitu.ada kuiz...n mcm2 lg...n semua ni terbuka pd semua pengunjung...

kalau nak tahu lg ttg chocfair ni..bleh lawat kat- www.chocolatefair.com.my
wahaha.bestkan.sy rs mcm berminat sgt utk pergi.mungkinkah?INSYAALLAH.oh ye..tp pastikan coklat2 dari negara luar tu halal k..jgn men hentam je untuk yg Islam la kan..takut gak sebab tukan produk2 tenusu.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...