nuffnangku

Friday, January 1, 2010

kisah benar dalam versi handset?

nk dgr tentang 1 kisah benar dalam versi lain tak?versi handset.haha.

em...ade seorang budak ni..dia ade hp LG...
LG ni mmg canggih la...urban gitew.like diva2 gitew.haha
n dye mmg ske gler pakai hp tu... sbb die amik masa yg lama nak dapatkan hp tuh.

tak pasti la pulak,lepas 3 or 4 tahun gune hp tu..1 day hp tu rosak....
die cube gune gak..tp lame2 lgsung xleh pakai dah..
so dye beli hp lain...SONY ERRICSSON...
tak pasti la samada terpaksa beli or mmg berkeinginan utk beli si SONY ERICSSON ni.

mule2 gune,die x biase.tp lama2 dye ske gak pkai SONY sbb sape x syg kalo dah beli gne duit sndri kn?
lame gak dye pakai smpai da serasi ngn hp SONY tu...

1 day die jupe semula hp LG yg rosak tu dalam laci ..
d sebabkan syg,die anta kedai utk baiki.dgn harapan,kot2 leh gune lagi ke hp tuh..
then,tibe2 hp tu lepas dibaiki,masih bleh dgunakan lagi..so die pun gune la..
excited giler ar kan..then kadang2 tlupa kat SONY tuh.

tp dlm mse yg same dye ttp gunekan SONY...
xnk jual sbb dye dah biase gune SONY yg tahan lame,xbnyk ragam..
beli lg satu no utk digunekan hp LG tu..
no utama tetap gune kat SONY walaupn LG tu yang pertama die beli dulu...
mana2 pegi bw SONY...LG tu sesekali jer..

leceh gak kan nak maintain 2 hp..


hmm..mungkinkah kalian faham kisah sebenar yg tsirat?idea asal-cik nuril.aku gubah supaya ia jd complikated utk anda faham.haha.tp kalau anda faham jugak,anda adalah super super hebat!~haha

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...