nuffnangku

Sunday, January 31, 2010

Johnny Restaurant,Times Square KL

Kami pilih set C.disebabkan kami berlima.Johnny Reataurant dicadangkan oleh Diela apabila saya tetiba mahu makan steamboat.sebenarnya teringat steamboat Fauzi di Cameron Highlands.tapi takpe la bila datang ke sini terubat sedikit rindu dan perasaan teringin makan steamboat yang best mcm steamboat Fauzi di Cameron Highlands.Menu-menu untuk steamboat ini adalah......(sila tengok pic yang sy upload ok.)
penuh meja kami berlima.
kusyuknya mereka memasukkan semua bahan2 ke dalam sup.yang paling penting,mereka kelihatan sangat enjoy masuk kan itu ini ke dalam periuk sup.sampai tak sedar,aksi mereka sedang di candid.
mereka tengah tungu masa untuk makan!~
inilah hasilnya.memang tak jadi rupa dan nampak mcm...tp sebenarnya sangat menyelerakan.nyumm..nyumm..nyummy.kiranya kami makan besar pada petang itu.


selepas makan,kami jadi seperti ini ..........

haha.masing-masing dah macam penguin kekenyangan.kalau boleh,kami mahu tidur sahaja di situ sebab dah tak larat jalan.untuk yang sukakan steamboat,saya rasa tak rugi mencuba di sini.Wink.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...