nuffnangku

Friday, January 29, 2010

JANUARI

Bercita-cita tinggi dan orangnya serius
*mmg i bercita2 tinggi.kalau bleh nak memanjat KLCC.eh.tak la.tipu je.*
*mmg serius.sape wat lawak,i hempuk je guna kuali*

suka mendidik dan dididik.
*suke mdidik anak kucing n teddy bear i supaya dgr ckap.ohoh.makin kurang waras sjak akhir2 ini kot.haha*

Sangat mudah melihat kelemahan orang dan suka mengkritik.
*pot pet pot pet...smpai ada org kate i mcm nenek.kesian kat nenek,dituduh kuat mbebel*

Rajin dan setiap yang dibuat nampak keuntungan.
*oh..yeke.tp kebarangkali utk i jd slh seorang y pemalas mngkin ada*
*mari2..lelong2..3 ikat RM10*

Suka pada kecantikan, kekemasan dan teratur.
*mmg!klu x lawa,xnak!~*

Bersifat sensitif dan berfikiran mendalam.
*sgt2 sensitif.dan suke pk sedalam2nya spt mn lagu safura-sedalam mana cintamu.haha sila abaikan.suke pk dr smue aspek*

Pandai mengambil hati orang lain.
*pandai amik ht org yg normal je.kalau makhluk asing tu,i tak pandai,x tahu hati makhluk asing letak kat mn.dan si makhluk asing akan kate 'x pndai lgsung amik hati sy' .. amik hati bw lari kang,sape y susah.mereka dan keluarga mereka gak y susah*

Pendiam kecuali telah dirangsang.
*owh..apakah?pdiam kalau xde mende nak cerita.klu ada,smpai 3 hr 3 mlm pun x hbis2 bckap*

Agak pemalu dan mempunyai daya tumpuan yang sangat tinggi.
*pemalu?mungkinlah.tumpang lalu mak ayah...hehe*

Mudah mendisiplinkan diri sendiri.
*tidak.selalu gagal.diri sdiri mmg sgt degil.da marah bykali pun die buat jugak*

Badannya sihat tetapi mudah diserang selsema.
*mmg.sikit2 sakit.sikit2 sakit.huh.tp sakit itu kan menghapuskan dosa2 kecil*

Bersikap romantik tetapi tidak pandai memperlihatkannya.
*meow.mmg romantik.tp ada yg mgetahuinya.xleh2 tahu.rahsia?*

Cukup sayang pada kanak-kanak.
*skg mula rs baby itu cumil.tranformasi kah diriku ini?dlu x suke kanak2.makan bodak!~haha*

Suka duduk di rumah.
*erk..heran.knp i suke merayap?*

Setia pada segala-galanya.
*tepat sekali.tp i setia bersyarat.opps!~*

Perlu belajar kemahiran bersosial.
*hmm..sape leh ajarkan?sila ajar skg.free lessons ok.nak cikgu yg hensem2*

Sifat cemburu yang sangat tinggi
*da xde dah.muda2 dulu je.owh ye.cemburu bukan utk kekasih je.cemburu tgok org lebih bjaya dr kite.tp cemburu y positif.iaitu akan usaha utk mgikuti jejak2 mereka2 y dah bjaya.bukan hasad dengki ok.org y xleh tgok org lebih sket dr die,d pgil hasad dengki.*



80 peratus kajian ini benar-pdapat sy sdiri

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...