nuffnangku

Friday, January 22, 2010

happy birthday ..


Happy Bithday To Me. 11 Jan 2010 .
owh.. tak tahu apa yang sy rasa sebenarnya.tapi kadang2 rasa mcm kenapa sy punya birthday terlalu awal?orang lain masih berjoli sakan dgn umur lamanya tapi sy harus dan terpaksa memulakan tahun baru dengan usia yg baru.
tak aci!


tapi sebenarnya sy bersyukur sebab masih hidup lg.masih dapat tengok wajah family .. wajah2 orang yg sayangkan sy .. dan wajah2 orang yg sy sayang .. Di usia baru ini sy mahu jadi lebih positif .. lebih matang dan lebih 'tegas' untuk sesetengah hal .. paling penting,sy harap dapat terus jadi anak yang baik dan adik-beradik yg btangungjawab .. harap jadi seorang yang lebih pemaaf dan lebih penyayang ..

hadiah.
sy sebenarnya tidak memerlukan apa2 .. maka sebab itu,sy tidak akan poyo2 menghebah2kan senarai ape yg sy mahu pd birthday sy .. cukuplah sekadar ingatan dan doa untuk sy terus mengejar bahagia yang sy cari .. cukuplah sekadar sekalung doa untuk sy terus tabah mencari makna hidup .. dan sy mahu jam tangan(haha) .. bolehkah? ok.abaikan.

thnx untuk mereka2 yg sudi meraikan bday sy.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...