nuffnangku

Tuesday, November 10, 2009

terakhir untuk kali ini

sedang sakit teruk til hr ni stil x sihat lg..erm..mingu lepas MC sampai 3 hari.xleh bangun.xda selera makan.hati n fikiran cam celaru sgt.lebih byk bdiam diri.then hr ni pun sama....hmm.sy mungkin tidak akan update ape2 untuk 1 jangka masa.reasonnya.biarlah hanya sy yang tahu.untuk yg sudi jadi follower.thnx.sy akan kembali.tp x pasti bila.mungkin bl sy sudah kembali sihat nnti.sihat fizikal,hati dan jiwa..tp ntah bl ...hanya Allah yg bisa mngetahuinya.hayati lagu Anang(SEPARUH JIWAKU PERGI)yang ada di blog sy..mungkin anda akan memahami sesetengah hal yg tak mungkin sy luahkan.. mungkin..


~biarlah kedinginan dan kebisuan ini mjadi titiannya.kerna selama ini kata2ku tidak pernah ada maknanya pd dirimu~

1 comment:

  1. ko sakit ape nie sara oiii....

    maaf aku jauh... zarien lg la jauh he...23x

    www.broframestone.com

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...