nuffnangku

Friday, November 6, 2009

sayap dewi2?dewa2?

thnx utk smue teman2 yg mberi sokongan.skg,aku rs teman2ku adalah seperti BINTANG.aku x selalu nampak mereka..tak selalu melihat mereka..tp pd saat aku dlm kegelapan mereka hadir mberiku cahaya utk melihat kembali..lantas turut mberiku sayap utk aku terbang kembali slps sayapku patah.tp aku shj yg belum terbiasa terbang mngunakan sayap baru tu.lantas ade yg geram ngn aku coz degil.hmm..sahabat,setiap hal dlm hidup,mesti ada ruang n waktu yg perlu di ambilkan..berilah aku ruang itu..dan teruslah mnyokongku...kalianlah sayap dewi2 ku and dewa2 gak. hehe..

3 comments:

  1. aku pula seperti makluk merah bertanduk patah n memegang pistol ala hell boy gitew

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  2. patahnya sayap malam -massa-

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...