nuffnangku

Sunday, October 11, 2009

yummy!!~

sepatutnya tht day aku ikut ade orang tu g beli beg.tp aku menyampah n benci giler kat orang tuh!mbuatkan aku x kuasa.aku terus wat decision ikut suke hati aku.ermm..so aku kuar ngn my sis n bestie-aina.kami jalan2.window shopping.tp confirm aku nih jgn la nak diharapkan hanya b'shopping tingkap je(window shopping).hahaha.sempat grab something from PADINI n MNG.adik aku pun same.tp adik aku lg best sbb aku shopping,gune duit aku.tp die shopping pun gune duit aku.wahahaha.sadisnya.:P

pas penat jln,lapar la plak.tp seperti biasa aku akan kuarkn slogan ku-no KFC or Mc.D ok!sebab aku dh bosan ngn makanan tuh..setiap mgu pasti mkn.so nak mkn y lain plak.aku pun teringat 'The Chicken Rice Shop'tp aku pun xsure samada makan kat situ berbaloi or x...paling penting sedap ke tak..tp kitorang g jugak..

ok.yg bleh aku katakan-mmg sedap.dan berbaloi.kami bertiga mkn dgn jayanya.dan lepas tu mcm susah nk bgerak.set utk 3 org nya tu mmg byk giler lauk/sayur.jenuh gak nk mhabiskannya...ok,tgok pic2 ni eh..

miss nana.dgn senyuman.xsabar nak mkn!!
miss vee bposing ala2 gadis melayu/tuan puteri yg baru dapat cincin.whaaha

miss aina sedang btafakur.amik tenaga utk mula memakan!haha

nasi ayam.

chicken roasted wit honey kalau x silap.yg ni mmg sedap giler!

sayurnye pun bleh tahan sedap.1st time aku mkn nasi ayam ade sayur.huuhh

ayam jugak.yg ni jenuh nak habiskan.byk!

sup.fish ball.yummy!

kerabu mangga.
sedap.lainkali akan dtg sini lg.:P




















2 comments:

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...