nuffnangku

Friday, October 2, 2009

tentang sebuah cerita


"The greatest feeling in the world is to be around someone who wants to hold you, wants to kiss your forehead, wants to be around you, wants to call you at night and wants to see you smile. But I think what’s better than that, is finding someone that does it all, because he wants to see you happy"

hmm,aku pun impikan seseorang yg seperti ini.kalau di fikirkan secara logik la..mcm tak gune gak la kalau kite bsama ngn orang yg kadang2 layan kite bagus giler..tp kadang2 tanpa sebab yg logik,terus layan mcm sampah.ntahler.manusia spt ini apakah yg dipandang kat kite pd saat die bkelakuan spt itu?die tak pk ker kite ni pun ade perasaan gak.bukan pokok atau dinding.n percaya tak pokok tu pun ade perasaan.ok,tak payah g pk btul ke tak pokok tu ade perasaan or tak.abai jela.

aku mahu selalu rasa bagaimana rasa di sayang2.aku mahu rasa bagaimana bila diri sentiasa dihormati.tidak di maki,dikutuk2 dgn ayat2 yg mjatuhkan semangat oleh lelaki yg ada di sisiku.aku mahu tahu mcmane rasa bila diriku dipercayai.aku mahu memahami bagaimana indahnya rasa bila tiada rahsia antara pasangan.aku mahu tahu macamane perasaan mjadi perempuan yg hatinya selalu dijaga.aku mahu tahu mcmane rs bila kesusahanku dpt digalas bsama pd bahu si lelaki.aku teringin tahu mcmane perasaan bkongsi kegembiraan yg aku rasa walau hanya kerna perkara2 kecil.aku mahu merasai mempunyai teman utk bkongsi semua cerita yg tak bleh aku kongsi dgn orang lain.aku mahu tahu semua itu.aku mahu didefinisikan oleh si lelaki sbg 'gadisku'.

aku mahu tahu.aku mahu rasa semua perasaan itu.sunguh2 mahu tahu.Tuhanku,pertemukanlah aku dgn lelaki yg spt itu.aku sunguh2 mahu tahu semua itu Tuhan...apakah aku juga akan rasa semua itu?Tuhan,perkenankanlah doaku..

2 comments:

  1. salam,saya dah bc n suda reply..thnx..awk mberi sy semangat utk menulis lg..hehe :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...