nuffnangku

Sunday, October 18, 2009

Open House di Ofis tercinta

last year aku sambut raya ngn officemate dari department lain.tahun ni dah transfer ke sini.so this year aku sambut di ofis ini.suasana confirm berbeza.tp biasalah,mana ade tempat yg sama dari segala segi kan.ok,open house ni taklah open house sgt coz ia dibuat utk department kami sahaja.department lain tak terlibat.3 unit-retails application,account maintenance n corporate cards-bgabung.mmg meriah.tp yg paling best,masing2 bz snap pic sana-sini utk simpanan peribadi or utk published(mcm aku ni)hehe.

aku dah upload pic untuk tatapan semua.


percaya tak akak ini adalah staff aku.hehe.aku bos tau.tp bos kecik jela.wahahha


cube teka baju ni dibeli oleh siapa?acoi morreno la.haha.thanx.

my section head-Pn Isma.belakang tu adalah Heads Of Cards-Mr.Ravi.


suasana agak meriah bila masing2 mule bkumpul.b4 mkn.



aku di samping honey(tudung hijau).rad(tudung pink).iza n her husband-zam



sempat lg bposing ngn mamat ni-jimi.baju melayu die mmg lawa wooo.kne tgok dekat2 baru tahu


masing2 bz amik makanan.time utk mkn!!


pic candid woo.me wit my bro bear.whahaha

mcm2 makanan ade.ketupat.lemang.nasi beriyani.kuih-muih.len2 aku x ingat sgt.haha.tp yg penting,sate ni best giler.
thanx and credit utk mereka-NMR Catering And Canopy- kerna mnyediakan hidangan yg lazat2.




muke2 ceria warga CP-cards.
salam aidilfitri.










No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...