nuffnangku

Monday, October 19, 2009

nuril oh nuril..

rindu nuril la.haha.bila la dia nak temanku g ROMP n bla bla bla..tmasuk acara mkn tanpa had kami tuh?haha.dr last week lg dah ajak die.tp die bz tahap perdana menteri kot.hmm,xpe.kene sabar.utk acara mngeluarkan duit beramai2 ini perlu ada kesabaran supaya tahap bankrap sebelum akhir bulan dapat di perlahankan mekanisme nye.haha

suke kuar ngn nuril.sbb rs mcm free jer feeling tuh.byk bnde n perkara y die suke,aku pun suke.biasanya kongsi interest yg same.

pna aku n die lepak kat Taman KLCC tu dari tghari hingga ke malam.lepak n termenung mngenang nasib ms kami tak bjaya menemui kerja y di cita2kan.ms tu ke hulu-ke hilir mngusung resume.dpt byk tawaran keje tp kami tolak sbb mcm2 pkara.tp ms tu agak tekanan sbb kami mhadapi mslh..slhsatu nya demi menyelamatkan 9 ekor kucing kami.hmm.owh,tuka citer la.sedihla.

ok.just nk ckap.sdg tungu nuril free.mahu g ROMP.tgok baju y baru.kot2 ade.muaah.nuril owh nuril..

2 comments:

  1. yang pasti bukan kucing mu yg jatuh mati dari tgkat 7 ek...

    ala sian korang ek

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  2. bukan.kalau kucing aku,mmg mati husnul tuh sbb bunuh kucing

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...